English below

Beste allen, Jaya Guru Datta,

Sri Swami Ganapathy Sachchidananda komt naar Nederland!

Door onvoorziene omstandigheden is de locatie op zaterdag 20 april veranderd in: het NTC de Kegel, Bovenkerkerweg 81,1187 XC, Amstelveen, beginnend om 16 uur. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de garage op de begane grond. De Darshan vindt plaats op de 3e verdieping (US Open zaal).

De Puja en Darshan op de zondag 21 april blijven op dezelfde locatie in Eindhoven op hetzelfde onderstaande adres.

Op zondag 21 april is er een Sri Satyanarayana Vratam Puja om 9.30 uur in samenwerking met de Stichting Vasudhaiva Kutumbakam (SVK) in het Wijkcentrum Blixems, Ouverture 2, 5629PV, Eindhoven waarvoor jullie ook zijn uitgenodigd.

Voor verdere details verwijzen wij naar de vernieuwde poster (flyer)

Graag nodigen wij jullie uit voor de beide evenementen. Jullie zijn ook van harte welkom om een donatie te doen (op naam van St.SGS Benelux, Capelle aan den Ijssel, bankrekeningnummer NL35 INGB 0000 6305 69) en aan te geven of u wilt helpen met de uitvoering van activiteiten op de dagen van de beide evenementen.

Met hartelijke gr

Rám en Harrie


Dear devotees, Jaya Guru Datta,

Sri Ganapathy Sachchidananda Swamiji is visiting The Netherlands!

The location for the Welcome event on Saturday, April 20 has been changed due to operational reasons. The event will now be held at NTC de Kegel Amstelveen, Bovenkerkerweg 81,1187 XC, Amstelveen. The (free) parking garage is located on the ground floor; Darshan is on the 3rd floor in US Open hall. We heartily invite you for the Darshan on this occasion. The program starts at 4 pm

We also invite you for the Samoohika Sri Satyanarayana Swamy Vratam Puja on Sunday 21th 9.30 am in association with Stichting Vasudhaiva Kutumbakam (SVK) in the Wijkcentrum Blixems, Ouverture 2, 5629PV, Eindhoven

You are very welcome to donate for these events (St.SGS Benelux, Capelle aan den Ijssel, bank account: NL35 INGB 0000 6305 69) and participate in helping as a volunteer on both events

Best wishes,
Ram and Harrie