Beste allen, JGD,

Bij deze willen we jullie graag na onze eerste nieuwsbrief van dit jaar 2022 het een en ander mededelen.

  1. We zullen de viering van Sri Swamiji’s verjaardag in Lelystad houden.
    We hebben inmiddels begrepen dat onze pandit Janardhana naar Mysore zal gaan voor de viering van Sri Swamiji’s 80 ste verjaardag.

    Siva en Arkaja Sadhu hebben aangeboden de Puja te doen zoals zij geleerd hebben van de Ashrama en hun eigen familie .Zij zullen niet de Homa doen. Iedereen is welkom! We zullen daarom de viering van verjaardag van Sri Swamiji weer gezamenlijk doen op zondag 29 mei vanaf 13.00 uur in het gebouw van Holisan, Merwede 30,8226NA, Lelystad. Na de Puja en bhadjans is er een gezamenlijke maaltijd en rond 16 uur sluiten we de middag af. Neem ook een eigen gemaakt gerecht mee., waarvoor dank.

  2. We willen jullie verder graag informeren dat de kans groot is dat Sri Swamji op uitnodiging van de St.SGS Benelux volgend jaar 2023 in april Nederland bezoekt vanwege de bloemenpracht die er dan is (bloemencorso, tulpenvelden). Verdere info zal t.z.t. volgen

English translation (summary):

  1. We will have a satsangha in Lelystad on the 29 th of May on the occasion of Sri Swamiji’s Birthday and Siva and Arkaja Sadhu will perform (because of the absence of our Pandit Janardhana) the Puja according to the tradition of the Ashrama. There will be no Homa. Satsangha: Sunday 29 of May from 13.00 hr in Holisan, Merwede 30,8226NA, Lelystad. After the satsangha we will have a meal together and the end of the meeting is around 16 hr.
  2. There is a big chance that Sri Swamiji will visit Holland in April 2023 at the invitation of St. SGS Benelux .Flowers will be the main topic. More info will follow in due time

Hartelijke groet,
Rám Sukhai en Harrie Sandhovel ,St. SGS Benelux