Bekendmaking

Beste allen, JGD,

De geplande Maunasessie met Sri Swamiji in augustus 2020 in Düsseldorf gaat niet door vanwege de maatregelen rond de Coronacrisis.

Degenen die Sri Swamiji’s satsangha van 10/5/2020 online hebben kunnen bekijken weten dat Sri Swamiji ook over de onzekerheid van de vieringen in eigen land en in het buitenland heeft gesproken.

Hieronder volgt een Nederlandse vertaling van het bericht van DYC Germany.

met vr gr 

Rám en Harrie

In het Nederlands Vertaald Bericht van DYC Germany 10-05-2020. Annulering Bezoek Sri Swamiji Düsseldorf

Een bericht van Datta Yoga Center Germany en Datta Yoga Center Switzerland

Aan de vrienden van Sri Swamiji

Jaya Guru Datta!

Zoals Sri Swamiji in de livestream Satsang van vandaag zei en dit vervolgens met een ‘bezwaard hart’ had laten schrijven, is het geplande bezoek van Sri Swamiji voor een Mauna-cursus en concert in augustus 2020 in Düsseldorf / Neuss geannuleerd. Dit geldt ook voor de vieringen ter gelegenheid van Zijn 78e verjaardag eind mei / begin juni en tot nader order ook voor alle andere reizen naar het buitenland.

Sri Swamiji zei dat hij naar Duitsland zal komen zodra er betere tijden aanbreken. We hopen dat dit volgend jaar het geval zal zijn.

Sri Swamiji zegt dat Hij bidt voor het welzijn van iedereen in Duitsland en Europa en vraagt ​​iedereen om voor zijn/haar gezondheid en veiligheid te zorgen.

Onze dank gaat uit naar iedereen die zich heeft ingezet bij de voorbereidingen. Dit is niet tevergeefs want we kunnen de reeds gedane inspanningen gebruiken voor de nieuwe afspraak, hopelijk volgend jaar.

We vragen al diegenen die al een kamer in het hotel of in andere accommodaties hebben gereserveerd om deze zelf te annuleren. Alle betalingen aan DYC Duitsland voor de seminarkosten zullen worden terugbetaald.

Sri Guru Datta

Het bestuur van DYC Duitsland