Indien dit e-mail bericht niet goed wordt weergegeven, klik hier voor de webversie.

Jaya Guru Datta

Beste vrienden,

Sri Swamiji 75 jaar in 2017

Bijdrage Stichting SGS Benelux
Zoals jullie weten wordt Sri Swamiji in mei dit jaar 75 jaar en wordt dit heugelijk feit uitgebreid gevierd in de Ashrama in Mysore en over de gehele wereld. Ook wij als SGS Benelux willen hieraan meedoen. Op de satsang in Lelystad in december jl. werden reeds enkele suggesties gedaan en werd iedereen opgeroepen om suggesties aan te dragen voor de invulling daarvan. Binnen gekomen zijn de volgende ideeën: een draperie met 75 lotussen met een korte tekst, een video-opname van een satsang in Lelystad en een fotoboek met foto’s vanaf het eerste bezoek van Sri Swamiji aan Nederland tot aan het laatste bezoek in 2007. Het bestuur is van mening dat een fotoboek een goede en haalbare optie is en wilt dit graag met zoveel mogelijk devotees uit de Benelux gaan realiseren. Iedereen die foto’s heeft en die ter beschikking wilt stellen kan die naar het bestuur van de Stichting SGS Benelux toezenden (via de mail r.nsukhai@telfort.nl of naar het adres in Capelle aan den IJssel, Eilandenweg 36, 2904VJ). Het bestuur zal zorgdragen voor een goede compilatie van het fotomateriaal en dat verwerken in een fotoboek. De foto’s zullen ook worden geplaatst op de website. Het fotoboek zal in Mysore aan Sri Swamiji worden overhandigd op Zijn verjaardag namens de devotees uit de Benelux.

Diamanten Jubileumboek
Er is mogelijkheid een pagina in het Diamantenboek ter gelegenheid van Sri Swamiji’s verjaardag te sponsoren met een korte tekst. SGS Benelux zal deze optie gebruiken om Sri Swamiji ook op deze manier te feliciteren met Zijn 75ste verjaardag.

Seva programma Ashrama en individuele bijdrage
Voor devotees is er verder de mogelijkheid om zich voor een seva programma in te schrijven (https://goo.gl/UBeVnR ). Donaties daarvoor kunnen worden gestort op NL35 INGB 0000 6305 69 ten name van Stichting SGS Benelux, o.v.v. het sevaprogramma waaraan u wenst bij te dragen.

Data satsangs in Lelystad 2017

In 2017 zullen de volgende vieringen plaatsvinden:

Maha Shivaratri zondag 26 februari
Sri Swamiji’s verjaardag zondag 28 mei
Devi Navaratri zondag 24 september
Sri Dattatreya Jayanti zondag 3 december

De satsangs vinden plaats in het gebouw van Holisan, Merwede 30, 8226 NH Lelystad en de inloop is vanaf 12.00u. Het programma start om 12.30u en eindigt om 17.00u. U bent allen samen met familie en vrienden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de satsangs.

Met hartelijke groet,
Bestuur Stichting SGS Benelux

PS : (Nieuwe) Ideeën en initiatieven voor een cadeau voor Sri Swamiji zijn welkom en zullen bij de satsang op 26 februari februari a.s. worden besproken