De hoogtijdagen in 2015 ( maart Shivaratri , 31/5 Sri Swamiji’s verjaardag, 25 oktober Navaratri en 20/12 Datta Jayanti ) werden op de afzonderlijke dagen door 24-30 enthousiaste personen bezocht. De Satsangha’s werden gehouden op het vaste adres in Lelystad in het gebouw van Holisan . De puja’s en homa’s werden verzorgd door onze pandit uit Düsseldorf.
In oktober werd gebruik gemaakt van de mogelijkheid de Hanuman Chalisa afzonderlijk te chanten en op te nemen via de video . Deze opnames werden gecompileerd en verzonden naar de Ashrama in Mysore. Er werd door vele aanwezigen van deze optie gebruik gemaakt.
Tevens werd aandacht besteed aan het speciale programma in London voor de bouw van de Sri Hanuman Tempel welke reeds was aangevangen. Het bestuur van de SGS Benelux was daar speciaal voor benaderd waarbij bouwtekeningen werden getoond tijdens deze bijeenkomst. Donaties door Nederlandse geïnteresseerden waren welkom.
De Sri Karya Siddhi Hanuman Tempel ( Dallas) werd in augustus 2015 geïnaugureerd door Sri Swamiji. Een van de bestuursleden was bij deze gelegenheid aanwezig en gaf in Lelystad een uiteenzetting van de plechtige momenten van deze bijzondere inwijding van de Hanuman murti ( = idol) in Dallas (VS)

Bestuur Stichting SGS Benelux